SELENAGOMEZNEWS.COM | SELENA GOMEZ MAGYAR RAJONGÓI OLDAL
Instagram kép & profilképek Jelöltessük Selenát a TCA-ra! #LógjEgyüttSelenával – összefoglaló #TBT kép 2 darab új modul

0528

Selena nemrég feltöltött egy fotót  az Instagramjára, melyet egy rajongótól szedett el. Az a bizonyos rajongó fekete-fehérben töltötte fel ezt a képet, Selena pedig egy kis effektet rátett, majd feltöltötte azzal a szöveggel, hogy “tb”. (1. kép) Ezután a rajongó kommentelte Selena fotóját azzal, hogy nagyon szépen köszöni, Selena pedig szívecskéket írt vissza rá.

Majd Selena megváltoztatta az IG profilképét (2. kép), majd ismét (3. kép). A végleges végül a MET Gálán használt orchidea képe lett.

   

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Képek icon-calendar 05.28. 01:12


05273

Hamarosan elkezdődik a ‘Teen Choice’ Díjátadóra való szavazás, azonban előtte mi magunk dönthetjük el, hogy kik legyenek a jelöltek! Ahhoz, hogy Selenát jelöltetni tudjuk tweetelnünk kell, instagrammon kell üzenni, vagy az oldalon szavazni! Ahhoz, hogy elfogadják Selena jelölését ezt kell csinálnunk:

1. lehetőség

Felmegyünk a TeenChoice.com oldalra a kategóriákhoz (bal oldalt van), majd posztoljuk Twitteren és/vagy Instagrammon a következőt:

Kategória neve + jelölt neve + #TeenChoice hashtag

2. lehetőség

Az oldalon is tudunk szavazni! IDE kattintva tudjuk Selenát jelöltetni. DE Twitter kell hozzá!

A showt augusztus 16.-án, vasárnap fogják majd megrendezni és A FOX csatorna fogja élőben adni!

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek icon-calendar 05.27. 21:40


05272

Az Adidas NEO feltöltött nemrég egy videót, melyen a május 13.-ai “LógjEgyüttSelenával” programot foglalja össze maga Selena! A videóban kis részleteket is láthatunk az eseményről, valamint Selena elmondja, hogy az új NEO kollekciójáról egy új módon akart beszélni. Viccesnek akarta az egészet és mindenki meg volt hívva. Élő chat volt Berlinből, Varsóból és Prágából. Megbeszélték az új kollekció kinézetét, titkokat árult el róla, sőt Selena vásárlási szokásairól/tapasztalatairól is beszélt! Ráadásul 1 óra alatt a Twitteren 218.308 darab Selena NEO hashtaggel ellátott üzenet született.

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Videó icon-calendar 05.27. 21:31


0527

A frissek terén, ami késik nem múlik! Selenáról felkerült pár perccel ezelőtt két darab fotó a Twitterre, amit Nicholas Kusnir töltött fel. A képek még 2009-ben készültek. A fotóhoz ezt írta:

“Őszintén nem igazán tudtam @selenagomezzel’

   

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Képek icon-calendar 05.27. 21:22


0524

Sajnos Selenáról még mindig nincs semmi hír, ezért úgy gondoltam, hogy ma is modulozgatok ezért. Készítettem két darab modult, és lehet hogy kevésnek hangzik, de az ‘ABC’ modul 2 órával járt, rengeteg mindennek jártam utána, a másik menü pedig gondos odafigyeléssel született meg. Természetesen mindegyik saját írás (ahogy eddig is), észrevétel, stb.. így nem szeretnénk máshol meglátni, csak ha felvan tüntetve a forrás. Kellemes olvasást! :)

Sebes a lába
Selena ABC

icon-pencil RaRa icon-folder-open Oldal icon-calendar 05.27. 20:27


0524

Tegnap kaptunk a chatbe egy olyan üzenetet, hogy a tartalomra szálljunk rá. Mivel pár napja költözött csak ide az oldal, ezért mindent újra kell rajta csinálni. Nem egyszerű munka és több órába telik.. Tegnap már hoztam egy-két modult, azonban ma Fannyval többet felpakolgattunk, hogy minél több mindent lehessen olvasni! Ezeket a menüpontokat láthatjátok már:

Selena

Multimédia

Behaving Badly

Rudderless

Tegnap este pedig felkerült a 40.000. kép is a galériába, most jelenleg 40.039 képet tekinthettek meg a galériában! :)

Valamint köszönjük, hogy a tegnapi napon 367 látogató benézett hozzánk!

icon-pencil RaRa icon-folder-open Oldal icon-calendar 05.26. 13:10


Névtelen-1

Jared Eng színész pár órával ezelőtt megosztott egy képet az Instagramján, melyen Selenával látható 2009-ben Puerto Ricoban, a ‘Wiazrds Of Waverly Place’ film forgatásán.

“#tb #selenagomez #2009 #varázslókaWaverlyhelyről #puertorico #olyanvékonyvoltam”

tumblr_noxwsrTzHE1r7lpj3o1_1280.jpg   

icon-pencil Fanny icon-folder-open Hírek, Képek icon-calendar 05.26. 11:15


05254

A tegnap estét Selena ismét a barátaival töltötte. Rich Wilkerson Jr. snapchatjébe került bele most egy videó erejéig. Egyébként Selena nemrég kiírta, hogy vajon neki is kéne egy snapchatet csinálnia? Ti örülnétek neki?

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Videó icon-calendar 05.25. 13:24


05253

Mostanában sajnos nem sok hír érkezik Selenáról. Most egy általa feltöltött Instagram képet hoztam, mely tegnap késő este került (itteni idő szerint) feltöltésre. Selena és barátai, köztük Ashley Cook is, autóban láthatóak. Kedvencünk ezt írta a képhez:

“A belvárosba a hölgyeimmel”

   

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Képek icon-calendar 05.25. 12:31


05252

Pár nappal ezelőtt hoztam Nektek egy videót, melyben Vanessa Hudgens Selenáról és Justin-ról mesélt a napokban – csak sajnos ez is törlődött. Erről megjelentek cikkek, természetesen.

A videóban Vanessa ezt mondta:

“Ő az egyik legjobb barátom, és te csak a barátnődet szeretnéd visszakapni és ez az, amit tettem. Nem próbáltuk elkerülni őt (Justin-t), vagy ilyesmi, de úgy értem, senki sem szeretné a volt barátját látni.”

Miután Selena és Justin találkoztak a május 4.-i MET Gálán – később pedig Justin azt mondta a paparazziknak, hogy “Selena csodálatos volt a MET Gálán” -, Selena sírt. Erről több fotó és beszámoló is született.

Selena pedig pletykák szerint egy valóság show-ban fog szerepelni. Kris Jenner lenne a menedzsere, egy bennfentes ezt nyilatkozta erről az OK! Magazinnak:

“Selenának elege van abból, hogy a Justin után vágyakozó ex legyen. Kigondolt egy tervet, hogy csinál magának egy valóság show-t. Kris komolyan veszi ezt a döntését, hiszen a ‘Kardashian’ show nagyon sok értékelést kap!”

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Pletyka icon-calendar 05.25. 01:48

1 / 2 oldal12