SELENAGOMEZNEWS.COM | SELENA GOMEZ MAGYAR RAJONGÓI OLDAL
Új menüpontok Instagram kép Snapchat videóban Instagram kép Nem akar már Bieber után epekedni

0524

Tegnap kaptunk a chatbe egy olyan üzenetet, hogy a tartalomra szálljunk rá. Mivel pár napja költözött csak ide az oldal, ezért mindent újra kell rajta csinálni. Nem egyszerű munka és több órába telik.. Tegnap már hoztam egy-két modult, azonban ma Fannyval többet felpakolgattunk, hogy minél több mindent lehessen olvasni! Ezeket a menüpontokat láthatjátok már:

Selena

Multimédia

Behaving Badly

Rudderless

Tegnap este pedig felkerült a 40.000. kép is a galériába, most jelenleg 40.039 képet tekinthettek meg a galériában! :)

Valamint köszönjük, hogy a tegnapi napon 367 látogató benézett hozzánk!

icon-pencil RaRa icon-folder-open Oldal icon-calendar 05.26. 13:10


Névtelen-1

Jared Eng színész pár órával ezelőtt megosztott egy képet az Instagramján, melyen Selenával látható 2009-ben Puerto Ricoban, a ‘Wiazrds Of Waverly Place’ film forgatásán.

“#tb #selenagomez #2009 #varázslókaWaverlyhelyről #puertorico #olyanvékonyvoltam”

tumblr_noxwsrTzHE1r7lpj3o1_1280.jpg   

icon-pencil Fanny icon-folder-open Hírek, Képek icon-calendar 05.26. 11:15


05254

A tegnap estét Selena ismét a barátaival töltötte. Rich Wilkerson Jr. snapchatjébe került bele most egy videó erejéig. Egyébként Selena nemrég kiírta, hogy vajon neki is kéne egy snapchatet csinálnia? Ti örülnétek neki?

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Videó icon-calendar 05.25. 13:24


05253

Mostanában sajnos nem sok hír érkezik Selenáról. Most egy általa feltöltött Instagram képet hoztam, mely tegnap késő este került (itteni idő szerint) feltöltésre. Selena és barátai, köztük Ashley Cook is, autóban láthatóak. Kedvencünk ezt írta a képhez:

“A belvárosba a hölgyeimmel”

   

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Képek icon-calendar 05.25. 12:31


05252

Pár nappal ezelőtt hoztam Nektek egy videót, melyben Vanessa Hudgens Selenáról és Justin-ról mesélt a napokban – csak sajnos ez is törlődött. Erről megjelentek cikkek, természetesen.

A videóban Vanessa ezt mondta:

“Ő az egyik legjobb barátom, és te csak a barátnődet szeretnéd visszakapni és ez az, amit tettem. Nem próbáltuk elkerülni őt (Justin-t), vagy ilyesmi, de úgy értem, senki sem szeretné a volt barátját látni.”

Miután Selena és Justin találkoztak a május 4.-i MET Gálán – később pedig Justin azt mondta a paparazziknak, hogy “Selena csodálatos volt a MET Gálán” -, Selena sírt. Erről több fotó és beszámoló is született.

Selena pedig pletykák szerint egy valóság show-ban fog szerepelni. Kris Jenner lenne a menedzsere, egy bennfentes ezt nyilatkozta erről az OK! Magazinnak:

“Selenának elege van abból, hogy a Justin után vágyakozó ex legyen. Kigondolt egy tervet, hogy csinál magának egy valóság show-t. Kris komolyan veszi ezt a döntését, hiszen a ‘Kardashian’ show nagyon sok értékelést kap!”

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Pletyka icon-calendar 05.25. 01:48


0525

Két Instagrammal kapcsolatos hírrel tudok Nektek szolgálni. Selena még 23.-án feltöltött egy fotót, amihez a következő megjegyzést fűzte:

“Srácok, ha még nem láttátok az ‘Ex Machina’-t, akkor mindenképpen nézzétek meg! Ez az, amiért filmeket készítek. Érdekes volt, vicces, izgalmas és annyira jól sikerült. Láttad már? #nemegyreklám #megszállottvagyok” – 1.kép

   

Egyébként a film idén, január 21.-én jelent meg. Az IMDB-n 7,9 értékelést kapott, amely szerintem elég jó arány. ITT bővebben olvashatsz róla.

A képet később ‘A24′ is megosztotta (a ‘Spring Breakers’ és az ‘Ex Machina’ forgalmazója, meg persze még sok más filmé is), a képhez ezt írták:

“Te vagy az A24 tündér keresztanyukája. Köszönjük, köszönjük.”

Az is feltűnhetett, hogy Selena azt a sapkát viseli a képen, melyet Selena többször viselt már, például a Justin Bieber-rel közös fotójukon is.

A másik Instagrammal kapcsolatos hír pedig az, hogy Selena elérte a 32 millió követőt! Gratulálunk!

icon-pencil RaRa icon-folder-open Hírek, Képek icon-calendar 05.25. 01:21


0524

Nos, egy kicsit megcsúszva, de itt vagyunk! :) Még akad egy-két kódolni való, mostanáig is azokkal szenvedtem, de úgy nagyjából készen van az oldal. Újra telepítettem rajta mindent, kivéve a galériát, mert már lassan 40.000 kép található rajta és nem akarom mindet egyesével újra töltögetni. Ha már galéria.. természetesen ott is designt váltottam, most másabb stílus lett, mint eddig, remélem tetszik. Az oldal is új designt kapott, legközelebb pedig kb 1 hónap múlva lesz váltás, ugyanis most a szóbelire koncentrálnék, mindenből maximális pontszámra van szükségsem. Nekem ez annyival tetszik jobban, mint az előző, hogy nem – annyira – sötét és a modulok is jobban tetszenek. Természetesen a modulok alapját is megcsináltam már, sőt egy ‘Oldal’ menüpont is felkerült a fejlécre, mely eddig nem volt. Nekem nagyon tetszik minden – kivéve az elmaradt kódolás… órák óta próbáltam megcsinálni, sikertelenül – , remélem Nektek is! Próbáltam hivatalosat csinálni, hiszen ez Magyarország egyetlen Selena Gomez rajongói oldala! Mivel a wordpresst is újra telepítettem, így sajnos az eddigi hírek elvesztek…de a galériába fent van minden! A modulokat pedig holnap megírom! Ketten maradtunk, Fanny és én. Sajnos Fanninak most közbe jöttek a dolgok, de reméljük hamarosan visszatér! Hozom a frisseket, bár nincsen sok és ennek most az oldal költözése miatt örülök.

Kérdés: Mi ez az új honlap? (A régebbi bejegyzésben már leírtam, csak ugye elveszett.) Átjöttünk a Flaunt-hoz, mert a Fanzilla nem volt eléggé megbízható, féltettem a lapot. Mindenki azt állítja, hogy ez biztonságos, így ezt választottam. A nevet sajnos nem tarthattuk meg, így lettünk selenagomeznews.com.

icon-pencil RaRa icon-folder-open Oldal icon-calendar 05.25. 00:56