SELENAGOMEZNEWS.COM
Hírek Selena Gomez Multimédia Galéria
Elmúlt hírek “Selenát nem vettem számításba” New York-ba költözik Justin miatt? Október 7.-én a mozikban a HT2!

elmult

Nos… hogy mi is ez? Röviden összefoglalom: 2 nappal ezelőtt írtam a Flauntnak, hogy szeretnénk hozzájuk kerülni az oldallal, mert a Fanzillánál volt olyan, hogy nem töltött be a lap, és sok oldalam már a Flauntnál van/volt és másnak is, meg nem kell a fejlécbe se beletennem a reklámot, stb… Szóval (elvileg?) ez a legmegbizhatóbb, féltem, hogy az a sok munka, energia befektetés elveszik a régi szolgáltató miatt. A régi oldal címet sajnos nem tarthattuk meg, így lettünk selenagomeznews.com! Mivel minden kb az a-s nevén van, stb… ezért újra kell majd csinálnom őket. A galériát nem fogom a vízjel miatt, aki ezt olvassa, tudja, hogy enyém/miénk az a-s, de úgyis onnan átírányit mindenkit ide. Tegnap kaptuk meg ezt a domaint, átraktak nekünk mindent ide, de csak ma lettem vele készen félig-meddig, mert dolgoztam 10-ig és ma is 2-től 10-ig dolgozom, holnap nem leszek itthon, így vasárnap tudom folytatni az egészet. Ketten maradtunk Fannyval, sajnos Fanninak közbejöttek a dolgok, így az összes lapját kénytelen volt bezárni, de reméljük hamarosan visszatér! Nagyon jó barátok lettünk, remek vele együtt dolgozni, hiányozni fog! Fannynak most jön a vizsgaidőszak, nekem pedig max szóbeli pontok kellenek, de ahogy tudunk jövünk. Vasárnap teljesen rendbe teszem az oldalt és megpróbálok mindennap jönni.. De ha lenne társszerkesztő jelentkező, annak nagyon örülnénk! :) amazingselenapontcom@gmail.com .. itt lehet jelentkezni!

Szerencsére az elmúlt 2 napban nem volt sok friss hír, a 20.-át még feltöltöttem a galériába. Ma pedig a tegnapi híreket, de lássuk, hogy mik is ezek:

20.-a:

Egy rajongónak megszervezték, hogy Selenával találkozhasson, erről kerültek elő fotók:

   

Selenát egyébként jelölték az MMVA-n, a ‘Nemzetközi Előadó’ kategóriában. Annyiszor szavazunk rá, akárhányszor akarunk, ITT lehet szavazni, vagy pedig teewtelünk azzal a hashtaggel, hogy #SelenaforMMVA.

   

21.-e:

Több fotó is posztolásra került, például egy tbt kép Ashley Benson-tól, mely valószínűleg a ‘Spring Breakers’ forgatásán készülhetett (1. kép), de Sel asszisztense is feltöltött egy fotót (2. kép), illetve a HT is egyet, a piros nózi nap alkalmából (3. kép). Valamint Selena is posztolt egyet az Instájára (4. kép).

   

Taylor Swift pedig egy köszönő üzenet írt ki Twitterére azoknak a lányoknak, akik szerepeltek vadi új videóklipjében.

Ma:

Egy videó jelent meg Vanessa Hudgens-ról, melyben Selenáról és Justinról beszél a ‘Watch What Happens Live’-ben tegnap.

05.22. 13:08


zedd

Zedd a Spin Magazinnak adott interjút nemrég, melyben Selena is szóba került, mégpedig arra a kérdésre megválaszolva, hogyan válogatja a vokalistáit:

“Például Selenát egyáltalán nem vettem számításban mielőtt találkoztunk. Aztán azt mondtam, hogy miért ne próbálhatnánk meg együtt, csinálnánk egy közös zenét és meglátnánk hogyan passzolna. Aztán az ‘I Want You To Know’ passzolt hozzá a legjobban, tetszett neki és mást nem is akart kipróbálni.

A Magazin szerint az elmúlt fél évben Zedd a rivalda fényben volt Selena miatt, de Ő mégis olyannak tűnik, hogy nem szeret rivalda fényben tündökölni. Erről ezt nyilatkozta:

“Ez egy olyan dolog, amit hirtelen megkellett tanulnom, mert előtte sosem volt ilyen. Volt egy csomó dolog rólunk (Selenával) és mindet az apámtól kellett megtudnom. Azt mondta, hogy “Most olvastam ezt Anton..” én meg..”Mi …?” És minden szájról szájra szállt. Úgy voltam vele, hogy oké, akkor erről mondok valamit, vagy pedig ezzel együtt élek és elmondom az embereknek, hogy semmit sem fogok mondani a magánéletemről.”

05.19. 20:14


jb

Selena Gomez azt tervezi, hogy New York-ba költözik Los Angeles-ből, így végre túlléphet Justin Bieber-en. Egy forrás ezt mondta az ‘In Touch’ Magazinnak:

“Venni akar magának egy lakást Manhattan-ben. Tényleg túl akar lenni Justin-on és úgy érzi, hogy New York megadhatja neki azt a magánéletet, amelyre szüksége van.”

Mikor Taylor New York-ba költözött tavaly, akkor Selena úgy érezte, hogy az nagyszerű. Ő is szeretné ezt megkapni. Selena ezt mondta erről:

Taylor már szinte könyörgött nekem, hogy költözzek oda. Azt mondta, hogy ez a legjobb döntés, amit életemben hoztam. Mindenki azt mondja nekem, hogy mennyire New York-i vagyok, mikor találkozunk, lehet, hogy tényleg jót tenne ez nekem. Nem töltök el ott elég időt.. szeretnék több időt lenni New York-ban. Mindig is mondtam, hogy szeretnék ott egy szerelmi viszont és ott élni.”

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek igaz? Egyébként Selena azután költözött Calabasas-ba (ahol Justin is él), miután szakítottak. Vagyis az első szakítás után. Vagy esetleg újra lesz majd Jelena?

05.18. 22:43


hotelt2

Megjelent egy újabb videó, melynek felirata franciául van. Selena egy üzenetet hagyott a Hotel Transylvania 2. részéhez kapcsolódóan, mely október 7.-én kerül a mozikba! (szeptember 25.-e helyett!) Kedvencünk ezt mondja a videóban:

“Sziasztok Facebook rajongók, Selena Gomez vagyok. A legjobbakat kívánom Nektek és azt, hogy legyetek készen az október 7.-i Hotel T 2-re! Hamarosan megjelenik, türelem!”

05.18. 22:28


0518

Megjelent néhány újabb Adidas rajongói kép, melyek 13.-án készültek a #LógjEgyüttSelenával program keretein belül. Néhány kép (első sor) rajongók által kerültek fel a közösségi oldalakra, míg a többi (második sor) HQ minőségű, a NEO által. Természetesen mindegyikből többet láthattok! Valamint 2 rajongói kép a mai napról is érkezett! (Ez az utolsó kép, a másik a galériában van.)

   

Láthatunk két lányt, akik ugyanazt a hangjegyet csináltatták meg a jobb csuklójukra, ami Selenának van. Ezt meg is örökítették, ugyanis felfele tartják a kezüket, Selena pedig meg van lepődve. (1. kép, első sorban pedig a 2. kép). Végül pedig egy csoportképet is láthatunk azokról, akik ott voltam Los Angeles-ben, élőben az eseményen.

   

05.18. 22:22


vk

Fanni hozott már képeket Taylor Swift legújabb videóklipjéről, a ‘Bad Blood’-ról (és Fanny pedig kitette a videóklippet a mai napon), illetve arról is, mikor Selena és barátai kirándulni voltak. Ezekről kerültek elő újabb képek. Például olyat is láthatunk, ahol mindenki magáról, a barátairól készít egy szelfit és róluk is készítenek egy szelfit, ahogy szelfit készítenek. Jake Bailey is megosztotta az új videóklipből Selena szerepét, aki egyébként Arsyn-t alakítja a kisfilmben, ő a gonosz. A Hotel T. hivatalos oldala egy olyan fotót tett közzé, melyhez azt írták, hogy Selena karaktere nagyon hasonlít Mavis-re. Szerintetek is? A többi képet a galériában nézhetitek meg!

   

A videóklipről Selena is feltöltött egy fotót az Instagramjára, mely a színfalak mögött készült.

   

05.18. 22:08


badbloodklip

A lányok már többször írtak arról, hogy Selena is látható lesz Taylor Swift új klipjében, a ‘Bad Blood’-ban, ami tegnap jelent meg. Most elhoztam nektek a klipet, melyben Selena mellett még jó pár híresség feltűnik, többek között Lena Dunham (‘Girls’ sorozat), Hailee Steinfeld, Martha Hant (modell), Cindy Crawford, Cara DeLevingne, Ellen Pompeo (Grace Klinika), Jessica Alba, és még sokan.

05.18. 08:34


2

Selena tegnapi napját ismét barátaival, köztük nagy meglepetésemre Kylie Jennerrel töltötte. A srácok Malibuba ruccantak ki. Sokan azt írták a képhez hogy Szafarizni voltak, volt aki azt hogy egy szőlőskertbe, és volt aki mindkettőt oda írta, így én őszintén megmondom, nem igazán tudom, mit csinálhattak. Mindenesetre nagyon jól érezték magukat, melyről számos képet posztoltak:

@selenagomez: “Feküdjünk a szőlőskertben egész nap”

@kyliejenner: “Milyen egy csodálatos élmény ‘Napába‘ ezekkel az imádni való emberekkel;)”

@courtneyjbarry: “Családi szórakozós nap a szőlőskertben”

@cullysmoller: “Dubai csapat + még néhányan a Safarin”

   

@raquellestevens: “Malibui Safari a családdal”

@raquellestevens: “Csapat szeretet”

@courtneyjbarry: “Csapatos Safari nap Napában”

@fainouveau: “Egy nap a szőlőskertben”

   

A hírességek körében egyre elterjedtebb lett hogy regisztrálnak a snap chat nevű programra. Selena még nem tudja, hogy ő is csatlakozzon-e a felhasználókhoz. Tegnap osztott meg egy videót, melyben Drake ‘Karaoke’ című száma szól. Sel gyönyörű a videóban, és a következőt fűzte hozzá:

“Gondolkodom hogy vajon kéne csinálnom snap chat-et vagy sem. Biztonságos házi remegések:)”

05.17. 13:07


badblood

Selena egyik legjobb barátnőjének, Taylor Swiftnek legújabb videóklippje ma jelenik meg Bad Blood című számához. Ez a klip különleges lesz, ugyanis Taylor mellett számos híresség is feltűnik majd a klippben, különböző szerepekben. Ezeknek a hírességeknek a listáját erősíti Miss Gomez is, aki Arsyn szerepében jelenik majd meg. Minden karakterről kaptunk egy pormóciós képet, Selé volt az egyik legutolsó, amit tegnap, Taylor osztott meg először. Selena rövid parókát visel a képen, fekete ruhát, és még egy gépfegyver is látható a kezében. Ezekből következtetek hogy elég erős jellemű, harcias karaktere lesz. Selena mellett még többek között feltűnik majd Cara Delevingne, Hayley Williams, Zendaya, Ellie Goulding és Jessica Alba is. Mi valószínűleg csak holnap látjuk majd a klippet, de én már nagyon várom.

   

05.17. 12:37


idb

Ahogy már tegnap este is írtam, a nem rég leforgatott In Dubious Battlet, amelyben Selena is szerepel a 68. alkalommal megrendezésre kerülő, Cannesi Film Fesztiválon fogják bemutatni, Cannesban, Franciaországban. Tegnap már hoztam képeket melyeket rajongók készítettek a promóciós plakátról, amit most megkaptunk HQ minőségben. Sajnos Selena nincs rajta a képen, de a neve feltűnik.

   

05.17. 12:16

Page 1 of 2212345...1020...Last »